Een dashcam kopen? Bekijk ons aanbod!

Dashcam met ‘Parking Mode’

Een dashcam met parkeermodus is een aanrader. De apparaten worden meestal standaard voorzien van deze modus. Deze modus zorgt dat de dashcam, zelfs als die uitstaat, alles in gezichtsveld in beeld kan opnemen. Dus wanneer u de auto uitschakelt draait ie gewoon door. Door de bewegingssensoren begint het met detecteren wanneer objecten in de buurt van de auto bewegen.

Parkeer modus

Onderin hebben we een duidelijk voorbeeld hoe handig een dashcam met parkeermodus wel niet kan zijn. In de video is te zien hoe een geparkeerde auto (zonder chauffeur) geraakt wordt door een andere auto. De persoon merkt de beschadiging op maar besluit toch maar gewoon door te lopen. Door de parking dashcam met parkeermodus kon de schade uiteindelijk toch verhaald worden op de schuldige. Let wel op, niet alle dashams zijn in bezit van deze modus. De meeste Koreaanse camera’s hebben wel al een ingebouwde parkeermodus.

Waarom hebben we een dashcam met parkeermodus nodig? De onderstaande video laat beeldmateriaal zien over hoe een dashcam u onnodige kosten zou kunnen besparen. Daarnaast is de gerechtigheid en iemand terechtstellen ook zeer prettig. Degene die de beelden had opgenomen melde het volgende:”Ik was even wat gaan lunchen. En door de video heb ik ongeveer €250,- euro weten te besparen, daarnaast was de Lexus bestuurder volledig aansprakelijk en stond ik sterk in mijn schoenen met het beeldmateriaal”.

Dashcam parking mode

Dashcam video‘s gefilmd met de ’parking mode’

In deze video wordt een vandalist op heterdaad betrapt. Degene die de dashcam met parkeermodus had gebruikt vertelde het volgende: “Mijn mercedes bleef maar krassen krijgen bij de parkeergarage van m’n appartementencomplex. Ik heb besloten om maar liefst twee dashcams en een externe batterij aan te schaffen om 24/7 te kunnen opnemen. Op deze manier ben ik erin geslaagd om de dader te pakken, het was de strata manager die geïrriteerd was door auto’s die op bezoekersplekken parkeerde”. Dit soort momenten zijn natuurlijk grappig om nu te zien, echter, is het wel handig om zo’n dashcam met parkeermodus aan te schaffen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord