Dashcam gs90a

dashcam gs90a

De dashcam gs90a is een ideale camera om in uw auto te plaatsen. De camera is voorzien van meerdere functies waaronder GPS. In dit artikel geven we informatie over de camera en beoordelen we of het een geschikt apparaat is. De camera staat in ieder geval bekend als een kwalitatief en goed presterende camera, daarom is het absoluut de moeite waard om aandach te geven aan deze dashboard camera.

[Adsense]

Dashcam gs90a

De dashcam gs90a voorziet in prachtige resolutie met snel en scherp beeld. Laten we beginnen met de technische aspecten van de camera. Het heeft een beeldresolutie van 1080p bij 30 frames per seconde, zelfs in het donker kan ie nog steeds in scherp beeld voorzien. Een belangrijk aspect is ook de beeldhoek, deze is 170° waardoor hij een brede hoek heeft om zoveel mogelijk in beeld te krijgen.

[Bekijken]

De dashcam gs90a beschikt over een SD poort zodat er een geheugenkaart op aangesloten kan worden. Dit inhoudt van deze kaart kan tot wel 64 gigabyte bij klasse 10 bevatten. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ook met minder geheugen goede prestaties geleverd kan worden. Zo kan bij een 32 gigabyte nog steeds perfect beeldmateriaal opgeslagen worden. De loopfunctie is ook enorm van belang bij de dashboard camera’s. Zo zal de Dashcam gs90a makkelijk en soepel beelden laten overlopen en materiaal wat verwijderd kan worden, zal ie automatisch verwijderen zodat u altijd momenten kan blijven recorden. De camera komt met z’n grote lenshoek het beste uit de verf bij voertuigen die beschikken over een rechthoekig raam.

De camera bevat verschillende functies. Het heeft een ingebouwde microfoon, nachtzicht, parkeermodus, ‘G’ sensor, automatische video opnames, LDWS, FCWS en natuurlijk GPS. Ze worden geleverd met handleiding,oplader, USB kabel en autohouder. Daarnaast heeft het een HDMI poort kan de camera gedraaid worden en zal bij de autohouder een zuignap aanwezig zijn.

Uit recenties blijkt ook dat de camera gemiddeld 5 sterren scoort met meerdere positieve reacties van klanten die de dashcam gs90a gekocht hebben.

[Bekijken]